GDPR

Vitajte na stránke s podmienkami použivania a ochrany súkromia.

Zásady spracúvania a ochrany osobných údajov

  • v zmysle zákona č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len “Zákon o ochrane osobných údajov”)

 

Aké osobné údaje spracovávame

  • vaše meno a priezvisko

  • e-mailovú a poštovú adresu

  • telefónne číslo

  • osobné či pracovné kontaktné údaje dôležité pre poriadané iniciatívy

 

Za akým účelom osobné údaje spracovávame

  • informujeme o našich aktivitách a propagujeme ich prostredníctvom e-mailov

  • v každom nami zaslanom e-maile sa môžete odhlásiť

  • komunikujeme s našimi podporovateľmi, darcami aj tými, ktorí majú záujem o našu činnosť

  • kvôli správe našich webových stránok a našim účtom na sociálnych sieťach

 

Používanie webových stránok a cookies

  • na stránke používame cookies

  • poskytujú informácie o základných štatistikách návštevnosti

  • neumožňujú nám Vašu konkrétnu identifikáciu

 

Doba používania osobných údajov

  • osobné údaje uchovávame po dobu podľa platných právnych predpisov

  • pri zasielaní informačných emailových správ po dobu do odvolania súhlasu so zasielaním

 

Vaše osobné údaje chránime

  • aby nedošlo k ich úniku alebo zneužitiu

  • používaním hesla a majú k nim prístup len vybraní pracovníci

  • svoj odber a súhlas môžete kedykoľvek zrušiť prostredníctvom e-mailu

  • niektoré osobné údaje, fotografie a videá zverejňujeme, ak to bolo dohodnuté zmluvne alebo pri registrácii na podujatia, na webových stránkach, sociálnych sieťach alebo našich profiloch, na webových stránkach a sociálnych sieťach našich partnerov a v masovokomunikačných médiách

  • účelom zverejňovania je informovanie donorov, dobrovoľníkov, členov a partnerov o našich aktivitách a pre získavanie podpory pre našu činnosť

Vaše práva

  • právo požadovať prístup k osobným údajom týkajúcich sa vás osobne

  • právo na opravu nesprávnych alebo neúplných osobných údajov

  • právo na vymazanie osobných údajov, ak uplynul účel spracúvania, ak bol odvolaný súhlas (v prípade spracúvania na základe súhlasu), ak neboli údaje spracúvané zákonným spôsobom alebo ak to vyžaduje zákon

  • právo na obmedzenie spracúvania osobných údajov

  • právo na prenosnosť osobných údajov

  • právo namietať spracúvanie osobných údajov

  • právo kedykoľvek svoj súhlas odvolať

  • právo podať sťažnosť Úradu na ochranu osobných údajov SR

 
 
 
 
 
 
 
  • Facebook
  • Instagram
  • Black YouTube Icon

© 2020 Iniciatíva Modlitebníkov Slovenska