top of page

Prekliatie komunizmu

Popri historických faktoch, živej skúsenosti a početných svedectvách obetí komunistického režimu je potrebné zamyslieť sa aj nad duchovnými následkami tejto ideológie, v podobe existujúcich väzieb s temnými silami, pretože každá forma extrémizmu, v ktorej sa vyznáva smrť, nenávisť a klamstvo je dielom samotného Satana. Komunizmus, rovnako ako nacizmus, je ideológiou prinášajúcou utrpenie a smrť nevinných, preto následky tejto éry, v podobe satanských väzieb, nesú obyvatelia všetkých krajín, ktoré boli v minulosti ovládané týmto krutým režimom. Komunistická ideológia je rovnakým zlom ako nacizmus. Nejedná sa totiž

o výhradne historicko-politický fenomén, ale predovšetkým o ideológiu ducha, ideológiu Satana, ktorý otvorene bojuje proti Bohu a Jeho dieťaťu – človeku, tými najkrutejšími zbraňami: klamstvami, pýchou a násilím. V snahe presadiť svoje teórie a záujmy berie slobodu, ideály, majetok, zdravie, životy, oberá o priateľstvá, rodiny, či dôveru v lepšiu budúcnosť.

V našej krajine sme boli svedkami vlády, násilia a klamstva cca. 40 rokov.

Iba Boh pozná skutočné dopady tohto obdobia na naše duše, na náš národ, no my môžeme pokročiť na ceste k vlastnej slobode aj tým, že sa rozhodneme spoznať pravdu nielen o viditeľných následkoch režimu, ale aj jeho neviditeľnom pôsobení na náš život a duševné zdravie. Komunizmus má svoje korene v satanizme. Pre bližšie štúdium odporúčame knihu mučeného kňaza Richarda Wurmbrandta Marx a Satan, ktorý sa po prepustení z väzenia podujal vypátrať korene komunizmu.

53 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page