top of page

Sen o medveďovi

Barbora Covacha

Sen

18. marec 2024


Sen:

Bola som v lese, bolo nás dokopy 5 Slovákov. Zrazu z nejakého vrchu zišiel medveď a zaútočil na nás. Schmatol jedného Slováka ( muža ), ostatní sme začali utekať. Tomu Slovákovi zahryzol do tváre tak, že za chvíľu bola jeho tvár na nepoznanie a nedalo sa už ani povedať kto to je a či je to Slovák. Nebolo už možné identifikovať jeho identitu. Jeho tvár bola znetvorená, krvavá, chýbal kus mäsa aj oči. Ostatní sme stihli uniknúť. Ako sme utekali, zbadala som pred nami akoby vysutý most ponad nejakú roklinu alebo ako keď je medzera medzi kontinentom a ostrovom, že pod nami bolo nejaké more. Na druhej strane mosta bolo Škótsko. Zrazu som sa ocitla u Emmy Stark, ktorá poskytuje duchovné krytie pre službu, ktorú robím.

Postrehy:

  • Sen sa odohrával v lese, kde som vnímala, akoby sme nemali vytýčený žiadny cieľ, iba sme tam nejako boli, prežívala som pocit neistoty, akoby bolo Slovensko v nejakej neistej a nejasnej fáze

  • Číslo 5 mi symbolizuje ruku ( 5 prstov ) a keďže medveď drapol / chytil jedného zo Slovákov, tak mi to príde ako varovanie, že keď sa chytíme niečoho od nepriateľa, môže nás to stáť našu tvár / identitu

  • číslo 5 v Hebrejčine znamená taktiež okno / zjaviť ( vhľad do situácie )

  • medveď - duch pôsobiaci skrze Rusko, agresívna sila, ktorá útočí, ohrozuje, chce prísť, aby zožral

  • chýbali oči / kus mäsa na tvári - strata videnia ( budúcnosti, smerovania, vízie, jasnosti, rozlíšenia ohľadom toho, čo sa deje ), strata identity ( alebo minimálne poškodenie )

  • Číslo 4 = v hebrejčine znamená dvere ( teda východisko ) / cestičku alebo vstúpiť = obraz 4 Slovákov, ktorí utiekli pred nepriateľov hovorí o ceste záchrany, o východisku - potrebujeme sa utiekať k Bohu ( svojej autorite, prikrytiu...)

  • Most = prechod, cesta vpred

  • Emma Stark ( symbolizuje mi Božiu autoritu, prikrytie, bezpečie ): v sne môže symbolizovať Boha ( autoritu národa, duchovné prikrytie, bezpečie pre národ )


Biblické odkazy:

  • 1 Petrov 5:8 Buďte triezvi a bdejte! Váš protivník, diabol, obchádza ako revúci lev a hľadá, koho by zožral.

  • Genezis 39:10-21 Hoci dennodenne Jozefa nahovárala, neposlúchol ju, aby si k nej ľahol a bol s ňou. 11 Keď však jedného dňa prišiel konať svoju obvyklú prácu, z domácich nebol nikto doma. 12 Ona ho CHYTILA za plášť a povedala: „Ľahni si ku mne!“ On jej však NECHAL plášť v ruke, VYBEHOL von a UTIEKOL.

49 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page